/ БГНЕС
Кметът на София Йорданка Фандъкова с поздрав към всички граждани в навечерието на Нова година, в профила си във Фейсбук.

"Скъпи столичани, весело посрещане на Новата година! Пожелавам ви здраве, щастие и много споделена обич през идващата 2022 г. Обичайте и мечтайте смело, защото само така променяме обстоятелствата и правим от невъзможното действително!



Бъдете решителни пред шансовете, които ни дава всеки нов ден! В тези дни на изпитания се нуждаем повече от грижата един към друг, от непоисканото добро и знанието, че успехът ни зависи от способността ни да вървим и заедно.

Вече се изморихме от израза, че всяка криза е възможност. Преживяхме най-тежките загуби - на близки и приятели. Вярвам, че тези загуби ще ни научат, да не се делим и отчуждаваме.

Нуждаем се много повече от човечност, упоритост и ясен план, за да излезем от кръга, в който се въртим. Затова пожелавам на всеки от нас повече доброта, повече дързост, повече любов! Нека радостта озарява душите и домовете Ви през Новата година", написа Фандъкова.