/ iStock/Getty Images
Заради монтаж на спирателен кран части от Бояна и Подуяне ще останат без вода утре, 11 февруари, съобщиха от "Софийска вода".

В Бояна се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на хората, живеещи в района на ул. "Герганица" - от ул. "Орешарска" до ул. "Байкал", ул. "Десислава" - от ул. "Църковна" до ул. "Герганица", ул. "Скакавица" и ул. "Хан Телериг".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. "Орешарска" - на кръстовището с ул. "Герганица".

Също утре в Борисовата градина от 10.00 до 22.00 часа ще има намалено налягане до безводие по високите етажи на хората, живеещи в района между ул. "Калиманци", ул. "Иларион Драгостинов" ул. "Георги Минчев" и ул. "Димитър Софиянец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на адрес ул. "Попова шапка" - на кръстовището с ул. "Велчо Атанасов".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.