/ iStock/Getty Images
На 1 октомври 2019 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антон Кецкаров“, кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Антон Кецкаров“ от бул. „Сливница“ до ул. „Връх Манчо“.

Наистина ли е полезно да пием много вода? (ВИДЕО)

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Антон Кецкаров“ на кръстовището с ул. „Връх Манчо“.

5 климатични промени, които ни застрашават

На 1 октомври 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Пеячевич“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Пеячевич" от ул. „Марагидик" до ул. „Кобилино бранище".

Студената вода - лек срещу грип и настинка

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Пеячевич" на кръстовището с ул. „Марагидик".

Какво е аквапланинг и защо е опасен? (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Ако хапчето за глава не помага, преборете главоболието с тези методи (ВИДЕО)

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или а следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!