/ ThinkStock/Getty Images
Организация на движението при преминаване на 68-мата колоездачна обиколка на България през област Сливен, съобщиха от полицията.

Бургас посреща 68-тата международна колоездачна обиколка на България

Състезанието навлиза на територията на област Сливен на 3 юли - събота. За неговото безпрепятствено протичане поетапно ще бъдат затваряни пъти участъци на главен път I-6, и главни улици в град Сливен:

На 3 юли, от 15:00 часа се затваря за движение пътен участък на пътя от Твърдица. Затварянето ще става поетапно с движението на колоната до около 16:15 часа при пътен възел „Детелина” - Шел в град Сливен.

Колоездачната обиколка на България започва, движението ще бъде блокирано на места

От 16:15 часа поетапно ще се затворят за движение бул.”Банско шосе”, „Цар Симеон” до сградата на Община Сливен. Финалът на етапа ще бъде пред хотел Централ, като движението в този участък ще бъде спряно до финиширане на състезателите.

На 4 юли от 14,30 часа ще започне поетапно затваряне на булевардите „Цар Симеон”, „Бр. Миладинови” и „Бургаско шосе”, следвани от кръгово кръстовище на път I-6 - на разклона за село Тополчане, през с.Калояново до кръстовище „Петолъчка”, където се очаква колоездачната колона да премине в област Ямбол, около 15:30 часа.