Спортен празник в Сливен
Спортен празник в Сливен / община Сливен

Спортен празник в градската градина организира Община Сливен. Събитието е по случай Европейската седмица на спорта и ще се състои на днес от 17 часа.

Предвидено е на площадката в началото на парка и до паметника във вътрешната част да има демонстрации по зумба фитнес, спортна акробатика, енергийна гимнастика, спортни танци, канго, скокове на батут, фемили рън и лабиринт.

Участие ще вземат лицензираният фитнес инструктор Силвия Ташева, финалистите от предаванeто "България търси талант" от Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев" с треньор Виолета Бинева, Kangoo Club Zina с треньор Зина, Клуб по спортни танци "Туида" с треньор Йовита Пенчева, инструкторът по енергийна гимнастика Искра и Спортен клуб по ориентиране "Сините камъни" с треньор Веселин Василев.

Община Сливен кани всички жители и гости на града да се включат в най-мащабната проява в града по случай Европейската седмица на спорта.

Спортният празник се организира по егидата на Министерството на младежта и спорта, със съдействието на Младежки дом - Сливен.