ЛЕЧКОВ: НАЧАЛНИЯТ ЧАС НЕ Е РАНЕН, ИГРАЧИТЕ ТРЯБВА ДА СА ГОТОВИ ЗА ТОВА
ЛЕЧКОВ: НАЧАЛНИЯТ ЧАС НЕ Е РАНЕН, ИГРАЧИТЕ ТРЯБВА ДА СА ГОТОВИ ЗА ТОВА / netinfo

Президентът на Сливен Йордан Лечков сподели след равенството 2:2 срещу Литекс, че е доволен от играта на отбора. Според него, началният час за двубоите -17.00, е съвсем нормален, при положение, че футболистите трябва да са готови за подобни изпитания, щом получават такива пари.

 

„Добър мач за българските стандарти. Виждате, че играем срещу всеки, и винаги играем за победа. Не коментираме съдиите", сподели след двубоя Лечков.

 

Запитан за ранния час на мачовете от А група, той отговори: „Такива са правилата и те са еднакви за всички. Не желая да коментирам други изказвания. За мен е нормално да се играе в такова време. Продължавам да твърдя, че футболистите са длъжници на публиката, затова, че получават добри пари и добри премии, и трябва да играят добър футбол", добави още президентът на Сливен.

 

„Само за Сливен предпочитам да ме питате. Догодина може да искаме и шампиони да станем, ще видим. Равностойни бяхме на Локо Сф, на Черно море, на Литекс. Направихме добра селекция, но се надявам следващата година, да се представим по-добре. Не ни тръгна много добре този сезон, но се надявам догодина класирането да е много по-предно. Иначе, като качество на мача, и като агресивност съм доволен", завърши Лечков.