Кирчо Димитров е предложен за водач на листата на Национален съюз „Единство - Сливен
Кирчо Димитров е предложен за водач на листата на Национален съюз „Единство - Сливен / Дарик Сливен, Архив

„Кирчо Димитров е един от най-активните депутати на Синята коалиция и е логично той да бъде номиниран за водач на листата в Сливен" - изтъкна зам.-председателят на „Единство" Маргарита Бойчева, като направи уговорката, че разговорите с коалиционния им партньор ДСБ предстоят. Бойчева, заедно с  председателя на НС „Единство" Христо Панчугов и секретаря на Управителния съвет Димитър Иванов посетиха Сливен, за да се срещнат с общинската структура. 

„Това, което трябва днес на България е управление на една единна, реформаторска десница. Затова Национален съюз „Единство" си е поставил тази задача - да обедини десницата" - заяви областният координатор за Сливен Кирчо Димитров.

Той допълни, че структури има създадени и в четирите общини на областта - Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. „Надявам се хилядите избиратели отново да гласуват за това обединение на десницата. Доказали сме на два пъти, че ние сме в състояние да изведем страната от тежки финансово-икономически кризи" - каза още Кирчо Димитров.