Претърсиха Цар Калоян, последната изчезнала я няма
Претърсиха Цар Калоян, последната изчезнала я няма / netinfo
Претърсен е целия град Цар Калоян за изчезналата 50-годишна жена, вече спасителните екипи я търсят извън населеното място – съобщи областният управител на Разград Наско Анастасов. В първите два дни след наводнението в тинята и руините бяха намерени телата на седем жертви.

На петия ден след първата приливна вълна от наводнението в Цар Калоян 50-годишната Гюлтен Касабова все още е в неизвестност. Претърсен е целия град, спасителните екипи днес вече я търсят извън населеното място – съобщи областният управител на Разград Наско Анастасов. Ще припомня, че в първите два дни след бедствието в тинята и руините бяха намерени телата на седем жертви.

Анастасов съобщи, че и електроподаването и водоподаването са възствановени в Цар Калоян и Езерче, но водата от чешмите все още е негодна за пиене. Освен, че се обеззаразяват улиците и обществените места, на всяко семейство се раздават индивидуални пакети дезинфектанти с листовки как да се използват.

Продължават да пристигат от цялата страна и дарения за бедстващото население, днес в Кризисния щаб ще разпределят 2280 бутилки минерална вода от Видин и 1500 л. от Своге.