Педофил, блудствал с три деца, си призна за по-малка присъда

/ ThinkStock/Getty Images
40-годишният мъж, който е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Търговище за блудствени действия с три деца, бе осъден днес на 3 години и 4 месеца лишаване от свобода при общ режим, съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна. 

Съдят 40-годишен мъж заради блудство с три деца

Присъдата на Търговищкия окръжен съд бе постановена при условията на съкратено съдебно следствие, поискано от подсъдимия с цел получаване на наказание, намалено с една трета.  

Мъжът, който според експертизата страдал от разстройство на сексуалното влечение – педофилия, извършил блудствените действия по време на лятната ваканция през миналата година. Жертви на престъпните му действия станали момчета на 6 и 8 години и 9-годишно момиченце, които живеели в една къща с насилника и в отсъствието на родителите им.

4 години затвор за мъж, блудствал с 12-годишен

Разкриването на 40-годишния педофил станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара.

Дилян подкупвал децата с лакомства, разрешавал им да пушат и да пият кафе. Спечелил доверието им, като им пускал детски филми, а впоследствие започнал да им показва клипове с порнографско съдържание.

Включвал се в игрите им, като предлагал да играят на „Чичо Доктор“, а блудствените действия представял като масажи. Присъдата на Търговищкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари