Община Шумен  подпомага гражданите в електронното преброяване
Община Шумен подпомага гражданите в електронното преброяване / Дарик-Шумен

Община Шумен предоставя възможност за електронно преброяване в пенсионерски клубове и социални заведения. От днес до 9 февруари, включително, във всяка от структурите ще има целодневно специалисти, които да подпомагат желаещите да се включат в електронното преброяване. Това съобщиха за Дарик от пресцентъра на местната администрация.

Попълване на електронната преброителна карта можете да направите  в клуб № 1 на ул. „Янко Сакъзов" № 1, в клуб на пенсионера № 2 в читалище "Ст. Чилингиров" на пл. Гривица, в клуб на пенсионера №3 на бул. "В. Преслав" № 134 в кв. Дивдядово, в клуб на пенсионера № 4 на ул. "Съединение" № 95а, в клуб на пенсионера № 5 на ул. "Тракия" № 8, в клуб на пенсионера № 7 на ул. "Съединение" № 138, в клуб на пенсионера № 16 на ул. "Преслав" № 5, в клуб на пенсионера № 18 в кв. Макак и в клуб на пенсионера в с. Панайот Волов.

Желаещите да се преброят по електронен път могат  да посетят и Център за социална рехабилитация и интеграция в Шумен на ул."Гоце Делчев" №11 или Център за социална рехабилитация и интеграция за лица със зрителни увреждания, ул. "Цар Освободител" № 104.