Къде ще гласуваме ?
Къде ще гласуваме ? / netinfo
Няколко са начините всеки избирател в град Шумен да разбере точния адрес и номера на секцията, в която ще гласува на 28 октомври. Първият от тях позволява това да стане чрез преглед на сайта на ГД “ГРАО” към МРРБ www.grao.bg/elections/, справка може да се направи по ЕГН или адрес. На интернет страницата на община Шумен www.shumen.bg също могат да се правят справки – от линк “Местни избори 2007”.

Вторият начин е чрез проверка на имената в избирателните списъци. На мястото, където e окачен всеки избирателен списък е отбелязан номера, адреса и обхвата на секцията. Третият начин – проверка на централния, източния и западния вход на сградата на общината, както и на първия етаж пред Данъчната служба - там е окачен пълният обхват и местата за гласуване в града.

Проверка може да се направи и в пощенските клонове в Шумен, в Бюрото по труда, Националния осигурителен институт в града, Регионалната библиотека, сградата на Дирекция ”Социално осигуряване”, Агенцията за държавни вземания и Шуменския кадастър на ул.”Съединение”№107 (бившата Проектантска организация).

Гражданите могат да проверят къде ще се гласуват и чрез позвъняване на телефони 054/857 641, 857 648 и 857 657, откъдето може да се получи пълна информация, също и чрез справка на гише №4 в Центъра за информация и услуги на община Шумен.