/ netinfo
Във фоайето на II ОУ „Д-р П. Берон”, гр. Шумен се състоя откриване на пътуваща изложба на 25 II ОУ „Д-р П. Берон”, гр. София.

II ОУ Д-р П. Берон,
netinfo


Делегацията беше от 15 деца и 5 ръководители, водени от директорът - г-жа Надка Христова. Излъчен бе късометражен филм за 100 годишнината училището, направен от техни ученици.

II ОУ Д-р П. Берон,
netinfo


Домакините от Базовото училище поздравиха гостите с няколко песни на вокална формация "Шаренийки", с ръководител г-жа Х. Станева. Гостите отвърнаха на поздрава с изпълнение на фолклорна формация "Изворче", с ръководител, г-жа Гашева. Специален видео-поздрав на Г-жа В. Кастрева, Началник на РУО София бе излъчен на видеостена.

II ОУ Д-р П. Берон,
netinfo


Директорката на 25 II ОУ „Д-р П. Берон”, г-жа Христова, която е завършила Шуменския Университет и е карала държавна практика в Базовото училище Шумен, поздрави присъстващите и връчи на директора на на училището домакин специално изработен стъклопис.

II ОУ Д-р П. Берон,
netinfo


Идеята на двете училища е с тази първа крачка да се постави началото на една общност на училищата с патрон Д-р П. Берон в България. Към инициативата вече се присъедини ОУ „Д-р П. Берон”, гр. Плевен, където изложбата гостува миналата седмица.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.