Гагаузов готов да подаде оставка, ако премиера я поиска
Гагаузов готов да подаде оставка, ако премиера я поиска / netinfo
„Нищо няма да дам на опозицията", това заяви в Шумен министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов в отговор на журналистически въпрос дали, ако опозицията поиска оставката му той ще я подаде. „Има си ред, по който става това, има премиер, който знае, че ние си носим оставките в джоба, ако той я поиска веднага се дава оставката", допълни Гагаузов. Той уточни, че предстои заседание на политическия съвет. "Там са хората, които ще обсъдят и ще вземат съответни решения” , каза още Гагаузов.

Той уточни, че от изпратеното писмо от Европейската комисия не става ясно какви са мотивите за спирането на средствата по ФАР. "Аз твърдя, че Изпълнителна агенция ФАР към МРРБ никога не е била по – добра отколкото е сега. Друг е въпросът какво още трябва да се направи, какво сме предприели и дали това е взето под внимание”, допълни Гагаузов. "Все още такава информация която трябва да получим, а не едно писмо, ние нямаме", каза още министърът.

По-рано днес министър Гагаузов откри обект за допълнително водоснабдяване на селата Драгоево, Суха река и Златар. По време на церемонията той заяви, че през последните 3 години 40 пъти се е увеличил размера на инвестициите във водния сектор.

Министър Гагаузов присъства на откриването и на новата светофарна уредба на ул. “Марица “ и ул. “Васил Друмев” в града.