Уникалният магичен спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ гостува в Русе
Уникалният магичен спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ гостува в Русе / netinfo
Националното турне „Вълшебствата на Зайн“ с мотото „Остани в България- промени България!“ гостува в Комплекс ”Канев Център” на Русе утре /11.10/ от 19.30 ч. Уникалният магичен спектакъл с над 2 тона реквизит е подготвян повече от 7 години и в него Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм. В него той си партнира със своята неизменна асистентка Теди Русева- Тиара. В продължение на час и половина зрителите ще видят над 30 илюзии, което поставя „Вълшебствата на Зайн“ начело на всички балкански илюзионни спектакли, като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист. Младият магьосник въвежда публиката в свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

Магичен спектакъл
netinfo

Някои от номерата не са представяни досега в България, други се изпълняват само от трима илюзионисти в света. Турнето стартира от родния град на Зайн Бургас, премина при голям успех и пълна зала и през Варна. След гостуването в Русе, предстои спектакълът да гостува в Стара Загора , Велико Търново , Хасково , Пловдив , Благоевград и София, където на 4 декември е финалът. За деца цените на билетите са 10 и 12 лв., а за възрастни- 15 и 20 лв., като могат да бъдат закупени от касата на комплекса. Зад артистичния псевдоним Зайн се крие българският илюзионист и писател Йордан Янев, който повече от 15 години се занимава с илюзионно изкуство.

Магичен спектакъл
netinfo

Със своя спектакъл “Вълшебствата на Зайн” той е бил главна атракция в хотела с най-голямото казино в света- „Венийшън Макао“, където в продължение на 2 години и с повече от 2800 участия радва хора от цяла Азия и света. Отличен е със званието „Артист на месеца“ на компанията „Сандз Макао“. Неговото шоу е радвало гостите на най-големия увеселителен парк „Виаланд“ в Истанбул повече от 6 месеца, както и публиката на цирк „Олимпиа Виаланд“ и гостите на хотел „Хилтън“ в Истанбул. Отличаван е със „Златна статуетка“ на Интернационалния и магичен фестивал`2008 година, Трета награда категория Grand Illusion в Балканския магичен фестивал`2010 г. в Солун и Втора награда категория General Magic през 2011 г. в Белград. Другата голяма любов на Зайн е писането и засега той е издал фентъзи роман, озаглавен провокативно ”Целувката на Сатаната”. Закупилите ВИП билет за спектакъла ще го получат с автограф, като Зайн обещава да ги научи и на поне един фокус.