/ netinfo
Зам.-кметът на Община Разград Галина Георгиева даде старт на традиционната Кампания „Да на красотата!“, съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Инициативата се организира за осма поредна година от Община Разград и Федерация на жените. Зам.-кметът Галина Георгиева обяви, че това е една от най-хубавите инициативи, в която участва, защото е свързана с оценяване на труда и старанието на хората да създават уют и красота.

Георгиева е председател на комисията, която определя победителите, а членове са Любка Стоянова, Цветанка Димитрова, Стоянка Якимова, Добринка Монева и Мирослава Дзанева.

Конкурсът е в няколко раздела: Най-красива тераса; Най-красив стопански двор; Най-красиво оформено пространство около фирма; Най-красива градина на заведение; Най-красив двор на училище или детска градина; Най-красив селски двор.

Комисията обхожда участниците два пъти - в края на юни-началото на юли и през есента. Желаещи да участват в инициативата могат да дадат заявка на следните телефони: 652927, 634888, 6182 43, 0896/79-91-03.