Спортни танци, Formula 3 и DTM в ефира на Евроком България през 2008-ма
Спортни танци, Formula 3 и DTM в ефира на Евроком България през 2008-ма / netinfo
Спортни танци, Formula 3 и немския пистов шампионат DTM ще излъчва „Евроком България” през новата 2008-ма година.

За пръв път световните серии DANCING SUPERSTARS ще бъдат излъчвани на живо, съобщават от телевизията. Състезанието за най-добрите танцови двойки в света в категориите латино и стандартни танци стартира в началото на 2008-ма. Турнирът се провежда в 10 града по целия свят – Пекин, Москва, Киев, Истанбул, Дубай, Кейптаун, Лас Вегас, Токио, Сидни и Берлин. Двойката, която победи ще стане носител на най-голямата парична награда за всички времена.

На живо ще бъде предаван и престижният немски пистов шампионат DTM. Това е зрелищен шампионат, който се провежда на 11 писти в цяла Европа. Тунинговани коли на „Ауди” и „Мерцедес” се състезават, управлявани от най-добрите пилоти в света. Сред тях е двукратният световен шампион от “Формула 1” Мика Хакинен.

Също на живо ще се излъчват и евросериите Formula 3. Зрителите ще могат да гледат високотехнологични автомобили, с които най-добрите пилоти от целия свят се състезават за стотни от секундата, за да докажат пред публика и мениджъри на отбори, че имат нужните качества за топ-състезатели. Един от лидерите в тазгодишния шампионат на Formula 1 Луис Хамилтън е един от пилотите, стартирали кариерата си от Formula 3. Сезонът се състои от 20 състезания.