Сестрата на Маргините не знае къде е брат й Николай
Сестрата на Маргините не знае къде е брат й Николай / Dariknews.bg
Сестрата на Маргините не знае къде е брат й Николай
24874
Сестрата на Маргините не знае къде е брат й Николай
  • Сестрата на Маргините не знае къде е брат й Николай

Полицията е извършила обиск в дома на сестрата на Маргините в Пловдив, вчера следобед, когато започна и масираната полицейска операция по изходите на града. Това каза самата сестра на Николай и Красимир Маринови - Мариана, през бронираната врата на жилището си. Тя бе категорична, че не знае къде е брат й. По думите й, не сe e виждала от година с двамата, общували са само чрез телефона на секретарката на Големия Маргин.

По-рано през деня и адвокатът на Николай Маринов каза, че до момента не се е свързвал с клиента си. По думите му, ако той се обади, ще го посъветва да се яви пред органите на реда.

Обискът е направен в 14 часа следобед. По същото време, полицаи с бронирани жилетки и патрулки имаше на всеки от изходите на града. От полицията отрекоха акцията да е заради Малкия Маргин, отказаха информация и за това дали е претърсен домът на сестра му в Пловдив.

На Красимир и Николай Маринови е повдигнато обвинение, че са подбудили неустановен извършител умишлено да умъртви Борис Николов Цанков. Красимир е в ареста, полицията издирва Малкия Маргин.

 

/Чуйте повече от прикачения звуков файл./