Над 150 000 посещения реализираха личните страници на кандидат-депутатите в Dariknews.bg!
Над 150 000 посещения реализираха личните страници на кандидат-депутатите в Dariknews.bg! / снимка: zar.bg

В стремежа си да предоставя пълна и неподправена от първоизточника информация, Dariknews.bg даде възможност на кандидатите за евродепутати да си създадат собствена страница в най-авторитетния новинарски сайт в България. Близо 50 кандидат-евродепутати се възползваха от тази възможност и създадоха своите мини информационни портали.

Тези кандидати, които се възползваха от възможността да комуникират директно със своите избиратели, получиха следните бонуси: Собствен домейн, лични PR-материали, снимки, автобиография, популяризиране чрез социалните мрежи като Facebook, log.bg, Twiter и др. В личните страници влизат и всички новини, които са излизали в Дарик преди изборите за дадения кандидат.

Най-четени бяха личните страници на Румяна Желева, Соломон Паси - Solomonpassy.dariknews.bg; и Меглена Кунева - Meglenakuneva.dariknews.bg. Трите страници бяха посетени над 30 000 пъти!

Голямото предимство на личните страници на кандидат-депутатите е, че те остават завинаги активни и могат да се ползват от съответния човек дори и след като стане депутат. Това е един портал към хората, който съдържа най-пълната информация за дадения кандидат.

Очаквайте личните страници на кандидат-депутатите за национален парламент след стартирането на кампанията!

Всичко за изборите за български парламент четете тук: http://dariknews.bg/category.php?category_id=41