/ Община Пловдив
Кампанията „Влез в мрежата“ по Програма „Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027) стартира на 17 юли в Пловдив, съобщиха от Общината..

Събитието ще се проведе от 18:00 часа на 17 юли - съботадо Виенския павилион в Цар Симеоновата градина на адрес: ул. „Велико Търново“ №11А.

Партньори на програмата са Община Пловдив, Областен информационен център, Средно училище „Димитър Матевски“ и Асоциация „Голям брат, голяма сестра“ - България.Водещи на събитията от кампанията „Влез в мрежата“ са актьорите Сашо Кадиев и Катето Евро.

В Пловдив представят филм за Поморийското езеро

Събитията от кампанията „Влез в мрежата“ ще се проведат в седем български града. Те са част от Конференцията за бъдещето на Европа. Целите на кампанията „Влез в мрежата“ са да демонстрира по забавен начин важността от адекватни дигитални умения и да събере предложенията на българските граждани за бъдещето на Европа.

Предложенията за бъдещето на Европа ще бъдат събрани чрез анкети на място и в уебсайта на програмата, след което ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия.