Freedom Open Air премина с огромен успех
Freedom Open Air премина с огромен успех / netinfo

Хаус партито под надслов Freedom Open Air, което се проведе в Пловдив, премина с огромен успех и при образцова организация за подобно масово събитие, каза в студиото на Дарик председателят на младежката организация на социалистите в града Добромир Трифонов. Той благодари на всички, които са помогнали да се реализира грандиозното шоу. Организаторите изпълниха обещанието си да почистят района след купона, продължил повече от седем часа край Гребната база. Около коледните празници предстоят хаус партита на закрито, уточни лидерът на БСМ в Пловдив.

За Freedom Open Air в града под тепетата пристигна световно известният френски диджей и продуцент Rick Pier O’Neil. Неговите изпълнения подгряха български диджеи Balthazar, JackRock и Wonder. Хаус партито с безплатен вход се проведе с подкрепата на народния представител и градски лидер на БСП Захари Георгиев, който се качи на сцената, за да се включи в сета на диджеите, като сам миксира.

Няколко хиляди души от Пловдив и страната присъстваха на шоуто край Гребната база, в което бяха използвани най-модерните аудио и видео ефекти. ”Радвам се, че получих покана за участие в хаус партито, организирано от пловдивските социалисти”, заяви пред Дарик диджей Balthazar и потвърди готовността си отново да се включи.

Френският диджей и продуцент Рик Пиер О'Нийл (RPO) през последните две години придоби огромна популярност у нас. Веднага след основаването на първия си лейбъл, RPO успява да превземе топ 5 на щатския билборд и започва да ремиксира имена като Дона Съмър, Лени Кравиц и др. По-късно успява да привлече върху себе си и погледа на диджеи като Карл Кокс, Дани Тенаглия и Питър Раухофър. О'Нийл издава и супер успешния сигъл “Give Me Fierce” през 2001-ва година, който затвърдява още повече позициите му на световната сцена. Френският диджей се подвизава и под псевдонимите Inflator, Elek Drums, Tools 7, DJ O'Niel, но си остава най-известен с псевдонима PRO.

Информацията е на Иван Грудев