Бойко Борисов: Заставам зад Славчо Атанасов
Бойко Борисов: Заставам зад Славчо Атанасов / Sofia Photo Agency

Има цели центрове, които се опитват да дезориентират хората – така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира съмненията, че подкрепата на неговата партия за Славчо Атанасов не е убедителна. Той подчерта, че ГЕРБ категорично стои зад Атанасов и заяви: „Аз бях първият, който застана зад Славчо Атанасов публично, когато започнаха да му правят компроматите и заявих, че имам доверие в него, а се надявам и той да не го забрави”.

Борисов каза, че ГЕРБ се отличава от другите партии по това, че няма да прави коалиция с ДПС. Дълбоко съм убеден, че това което Доган прави с държавата в момента, защото той реално ръководи БСП, е противонационално, заяви лидерът на ГЕРБ.

Генерал Борисов ме подкрепи като истински мъж, без да ми поставя условия, подчерта кандидатът за кмет на Пловдив от коалиция ГЕРБ-ВМРО Славчо Атанасов. Той отрече слуховете, че всъщност Бойко Борисов ще управлява и Пловдив и заяви, че кметът на София ще си има достатъчно грижи в столицата.

Бойко Борисов и Славчо Атанасов разрязаха торта, украсена със символите на ГЕРБ-ВМРО на коктейл, събрал симпатизанти и членове на коалицията в Новотел "Пловдив".