Апаши задигнаха винетките на три автомобила
Апаши задигнаха винетките на три автомобила / vesti.bg

Служители на РУ Хисар издирват крадци на винетни стикери. Вчера в управлението е получен сигнал за това, че през нощта срещу сряда, три автомобила паркирани на паркинг в града са останали без винетки.

Междувременно, двама пловдивчани – а 25 и 26 години, заподозрени за кражби от автомобили са задържани вчера, както и друго 19-годишно момче, което е извършило кражба от от къща в село Богданица. Според информацията, във вторник, той откраднал от дома на 49-годишна жена цифров декодер и свинско месо.

Служители на РУ Карлово пък са задържали други двама извършители на кражби. 16-годишен карловец е уличен за кражба на електрически кабели и медни проводници от вилно място в местността “Конлука”, в землището на Карлово и три акумулаторни батерии от лекотоварни автомобили, паркирани в двора на 35-годишен мъж от Карлово. Другият задържан е неговият съгражданин на 24 години. Той откраднал акумулатора на лек автомобил “Пежо” на 61-годишен мъж от града. Работата на разследващите полицаи на управлението по документирането на случаите продължава.