/ ThinkStock/Getty Images
Айляк скитник
98935
Айляк скитник
  • Айляк скитник
Първото издание на изложението „Био Трапеза“ ще се състои утре и вдругиден в Хисаря. Форумът е за натурални и био храни, напитки и козметика.
 
Изложителите са подготвили много вкусни и здравословни продукти, увери ни в първото издание на новата рубрика на Дарик "Айляк скитник" един от организаторите – секретарят на Народно читалище „Иван Вазов“ Георги Топузлийски. По думите му посетителите ще могат да опитат мед, тахани и кремове от ядки, био кейл сурови барчета, безглутенови сладкиши, сирена и млечни продукти, заешко месо, домашен хляб и още много други вкусотии.
 
Съпътсващата програма към събитието включва изложение на обредни хлябове, презентации, лекции и детски работилници, както и йога и винг чун тренировки.
 
Утре ще може да бъдат посетени безплатни театрална постановка и джаз концерт на открито, а в неделя най-добрите готвачи в града ще издадат тайни от кухнята на кулинарното ни шоу.
 
Осигурени са томболи и награди.

Изложението е проект от програмата "Пловдив – Европейска столица на културата 2019", организирано от Народно читалище "Иван Вазов" и с подкрепата на местния бизнес в Хисаря.  

Дарик радио е медиен партньор на събитието.

Чуйте и от приложеното аудио.