lager
lager / obshtina levski
На 29 и 30 август в парка до ЖП гара Левски ще се проведе Доброволчески лагер „Смелите мечти оставят следи” на Центровете за социални услуги в рамките на Доброволческата програма  на СОНИК СТАРТ.
Доброволчески лагер на СОНИК СТАРТ под патронажа на кмета на общината Любка Александрова ще се проведе за втори път в град  Левски.
Стартът на събитието ще бъде даден в 12:00 ч. на 29 август в парка до ЖП гара Левски.
СОНИК СТАРТ организира  събитието съвместно с Центровете за обществена подкрепа в градовете Левски, Карлово, Първомай, Балчик, Драгоман и Червен Бряг: Центровете за настаняване от семеен тип в Левски, Карлово, Първомай, Драгоман и Червен Бряг:Дневен център за деца с увреждания в  Карлово; Центровете за социална рехабилитация и интеграция в Левски, Балчик и Карлово; Защитено жилище за лица с умствена изостаналост и Дневен център за деца и младежи с увреждания гр. Червен бряг.
На 29 и 30-ти август до ЖП гара Левски ще има палатков лагер и участниците в „работилнички на доброто” ще преобразят парка с различни дейности.
СОНИК СТАРТ организира за осма поредна година Доброволчески лагер за да популяризира доброволческата мисия, като ангажира деца, младежи и възрастни в съвместни дейности за подкрепа на общността. Да подкрепи децата в риск с ангажираност, създаване на контакти, добър пример и възможност за активно участие в живота на общността.
Доброволческият лагер е част от Национална кампания на СОНИК СТАРТ за ТОЛЕРАНТНОСТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ”