В село Изгрев се радват на нов площад и детска площадка
В село Изгрев се радват на нов площад и детска площадка / obshtina.levski

На 4 юни, кметът на Община Левски Любка Александрова откри официално възстановения  след ремонт и реконструкция площад в  село Изгрев. С благодарност за труда, за успешното  и качествено реализиране на проектите, г-жа Александрова поздрави всички участвали в изпълнението и фирмата-изпълнител на трите проекта. Тя поздрави и жителите на селото, които бяха дошли на площада в знак на признателност.

Енорийският свещеник, отец Християн благослови родолюбивото събитие и с празничен водосвет пожела "На многая лета". Николай Русанов, кметът на селоИзгрев поздрави всички с новата придобивка и благодари на кмета на Общината за стореното добро за хората в селото.

Жените от фолклорната група на читалище „Г.С.Раковски-1901" и децата от танцова формация „Северняче" прибавиха градус към празничното настроение. Духовата музика на град Левски по стара българска традиция огласи площада.

Най-радостни бяха децата, които бяха „превзели" катерушките и люлките на красивите детски площадки застлани с мека каучукова настилка съгласно съвременните изисквания. Нови площади радват жителите на четири села в община Левски.

В село Изгрев се радват на нов площад и детска площадка
netinfo

Проектите, които реализира oбщината в селата Асеновци, Аспарухово, Изгрев и Малчика са по Публичната инвестиционна програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите".