Tърговци удължават срока на годност с фалшиви етикети
Tърговци удължават срока на годност с фалшиви етикети / dariknews

Tърговци удължават срока на годност с фалшиви етикети
netinfo

Колко хиляди се струпаха за откриването на "Панорама Мол" и
размина ли се без инциденти

Защо полицай отчете, че от неделя следобед в Плевен ще се
движат три коли по-малко

Какви са на цвят, размер и тегло паветата, с които ще бъде
покрит площадът след ремонта

Кой създаде в Никопол изложба с наслов "Писани яйца за чудо и приказ"

Какво превръща обредните хлябове в дар и защо лазарките ходят
при кумицата

От кое шахматно първенство изявена наша състезателка се завърна
с два златни и един сребърен медал

Tърговци удължават срока на годност с фалшиви етикети
netinfo

Темите в новия броя на „Посоки" този понеделник:

Договорът за реконструкция на контактната мрежа на тролеите в Плевен и изграждане на нови трасета в града вече е факт. Документът бе подписан официално в Община Плевен от инж. Ангел Несторов, управител на „Тролейбусен транспорт", и инж. Камен Василев, представител на фирмата-изпълнител на проекта.

Първата в страната операция на рак на дебелото черво с новата роботизирана система „Да Винчи SI" е извършена в Клиниката по онкология на Университетската болница в Плевен. Интервенцията е направена успешно на 9 април от първия плевенски екип по обща хирургия под ръководството на проф. д-р Ташко Делийски.

Трима плевенски роми, осъдени за сводничество в немския град Бремен, се върнаха в България въпреки постановените спрямо тях присъди за лишаване от свобода. На родна земя те са били арестувани веднага и на тримата са им повдигнати обвинения за пране на пари, съобщават от Окръжната прокуратура.

За първи път пред медиите в Плевен бяха показани мостри на новите павета, с които ще бъде изграден новият централен градски площад на града. Паветата са австрийски, в 3 цвята - светлосив, тъмносив и бледожълт.

Оригинални хлябове за Великден показва в изложба Регионалният исторически музей /РИМ/ в Плевен.

Празник на лазарките и конкурс за „Най-хубава лазарка" проведоха за седма поредна година в град Никопол. Още за празниците Лазаровден и Цветница - в новия брой на „Посоки"

Tърговци удължават срока на годност с фалшиви етикети
netinfo

Първата в България операция на пациент с рак на дебелото черво с роботизираната система Da Vinci Si бе извършена в плевенската университетска болница "Д-р Георги Странски", съобщава в броя си регионалният вестник "Зетра".

Ловеч отпразнува Цветница! Стотици жители и гости на града се стекоха на площад „Тодор Кирков", където занаятчии показваха своите произведения. Всичко за Цветница в Ловеч можете да намерите на стр. 12 на "Зетра".

200 смърчови фиданки засадиха журналисти от ловешкия клон на Съюза на българските журналисти и служители на РДГ-Ловеч в Рибарица по повод Седмицата на гората.

Заместник министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева ще се срещне с представители на бизнеса и банковия сектор от Ловешко на 15 април. Същия ден заместник-министърът на образованието Атанаска Тенева и Ваня Добрева, председател на парламентарната комисия по образование и наука, ще имат разговори с учители и директори на училища в Плевен и Червен бряг.

Някои търговци удължават срока на годност с фалшиви етикети, казва пред "Зетра" Ивайло Йотов, директор на Областната дирекция по безопасност на храните в Ловеч.

Първите четири нови плевенски тролея са тръгнали от Пилзен и се очаква да пристигнат до десетина дни на гара Ясен. Това съобщи управителят на фирма „Тролейбусен транспорт" инж. Ангел Несторов при подписване на договора за изграждане на новите четири тролейбусни линии в Плевен и ремонта на контактната мрежа.

Tърговци удължават срока на годност с фалшиви етикети
netinfo

„Затварят зала „Емил Димитров" в читалище „Съгласие", няма пари?" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". От материала става ясно, че културният институт предлага съвместна дейност с общината.

За напрежението в циганската махала на Червен бряг след екшън с брадви, можете да четете на страница 3.

„Регистрираната коалиция АБВ тръгва като единен политически субест", „Инжстрой докара до челен сблъсък кмета Стойков и Георг Спартански" са част от заглавията на стр. 4.

За пустеещите земи, за стартиралата 8-милионна инвестиция в плевенския к-с „Сторгозия" и други теми от местния бизнес можете да прочетете на следващата страница.

Сред темите на „социалната" страница са предварителните кандидат-студентски изпити в Медицинския университет, както и изненадващата констатация: „Кризата сближи комшиите".
„Летенето ми действа разтоварващо, в небето забравям за проблемите", заявява в пространно интервю пред вестника Антон Георгиев, любител пилот, собственик на летището в с. Бохот, член на УС на сдружение „Криле" и общински съветник.

Стр. 9-та разказва за една човешка съдба - заглавието е „Зарязано на улицата бебе минава през домовете, но става човек".

На събитията от спорта, както винаги е посветена стр. 15, а на последната „Шарено" можете да прочетете за плевенчанина Цветелин Маринов - Цуни, който е включен в класацията „Ерген на годината".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.