izlojba
izlojba / netinfo
Спомени от Париж  показа Стефан, малкият голям художник от град Левски, във втора самостоятелна изложба
80 рисунки на нашия малък голям талант  Стефан Личев от III „а” клас оживиха коридора на СУ „Крум Попов“в град Левски.
 
Най-голямата награда за един художник и творец е пълната с посетители изложбена зала. Стефан получава тази награда за втори път, след като още в детската градина показа таланта си с изложба в сградата на община Левски.

Леонетка Данаилова и учениците от Ученическия парламент разказаха и пожелаха:
„Всички рисунки от тазгодишната изложба са рисувани по време на престоя на Стефан в Париж. Мотото на изложбата е „Моите спомени от Париж“.

stefan
netinfo

Стефан рисува прочути анимационни герои и вижданията си за борбата между доброто и лошото. Върху листите оживяват пожарни автомобили, летят самолети, бързат полицейски коли с включени сирени и сигнални лампи! На други рисунки се виждат хора, влезли в пламъците, за да спасяват нечий живот! Представени са всички нинджи в действие! Има и пирати - най-смелите властелини на моретата! И огнедишащите  дракони са тук, и  любимите му роботи, които лесно се трансформират в  каквото поискат.
 
Фигурите са нарисувани по детски, с обикновен цветен молив и пастел и с невероятен усет към всеки детайл. Рисунките на Стефан са изпълнени с дух на вяра, че доброто ще победи! Това усещат учениците и посетителите в училище, които се спират да разглеждат рисунките. Разглеждат и коментират желанието му да работи и твори!