С поглед към Ваканция-2015 приключиха заниманията в читалището в Петокладенци
С поглед към Ваканция-2015 приключиха заниманията в читалището в Петокладенци / napredak.1903

В началото на лято 2014, секретарят на читалище „Напредък 1903"- Петокладенци Бистра Гаврилова сподели идеята на настоятелството на читалището, да направи ваканцията на село незабравима, изпълнена с детски смях, игри и много приятни емоции.

С поглед към Ваканция2015 приключиха заниманията в читалището в Петокладенци
netinfo

Два месеца и половина по-късно дойде време да се сложи край на приятните занимания, след като участниците заедно четоха и обсъждаха любими детски произведения, припомниха си Ботев, Левски и Вазов.

С поглед към Ваканция2015 приключиха заниманията в читалището в Петокладенци
netinfo

Децата научиха интересни моменти от историята на село Петокладенци. Организиран беше за хората от селото и празникът Еньовден. Лятната програма беше изпълнена с множество забавни игри, състезания, редене пъзели, приготвяне палачинки, разходки, както и пускане на хвърчило.
Читалището беше мястото за среща с приятели и за споделяне на детските мечти.

С поглед към Ваканция2015 приключиха заниманията в читалището в Петокладенци
netinfo

Сега предстои основен ремонт на сградата на НЧ „Напредък 1903" и това налага, забавните занимания да приключат по-рано това лято.
"Останаха ни много идеи, които не успяхме да реализираме, но сме си обещали, това да се случи през следващи ваканции. Разделяме се с децата с надеждата, че сме направили лятото по-интересно и вълнуващо и че то ще бъде един красив, приятен спомен за тях!", сподели Бистра Гаврилова. "Надяваме се също всяка следваща ваканция отново да сме заедно и читалището ни да се изпълва с детски смях!".