bzns
bzns / dariknews.archive
Пламен Дилов е кандидатът на ЗС „Александър Стамболийски“ за кметския пост в Община Плевен за предстоящите местни избори. Това обяви депутатът от партията Спас Панчев, който е председател на националното ръководство на партията на среща с медиите в пресклуба на БТА в Плевен.
Той заяви, че след напускането си през миналата година на „Коалиция за България“, в края на месец август тази година е взето решение, партията да се яви със самостоятелни листи в 65 общини в страната.
Плевенският бизнесмен Януш Донев, който е областен координатор на БЗНС“Александър Стамболийски“ и член на националното ръководство на партията каза: „Решихме да се явим сами и да се преброим и докажем в Плевен. Затова в листата за общински съветници сме поканили лекари, адвокати, архитекти – експерти в своята област и хора със самостоятелно, гражданско мислене“.

bzns
dariknews.archive

Кандидатът за кмет на Плевен Пламен Дилов каза: „Искаме да превърнем опита си в част от бъдещия Плевен. Да помогнем за това, градът да изглежда по друг начин. Искаме повече активност, както и повече чуваемост у гражданите. Ние ще излезем пред нашите съграждани с това, което сме“, каза Пламен Дилов и подчерта, че управата на Община Плевен трябва да демонстрира по-голямо доверие към бизнеса.
По време на срещата с медиите бяха представени и кандидатите на БЗНС“Александър Стамболийски за кмет на Беглец – Петко Петков и на Ясен – Пламен Кенаров.