Петима членове на АБВ от Област Плевен влизат в Националния съвет на партията
Петима членове на АБВ от Област Плевен влизат в Националния съвет на партията / dariknews.archive

Петима членове на ПП АБВ от Плевенска област отиват в Националния съвет на партията, информира на пресконференция в пресклуба на БТА в Плевен областният партиен лидер Цветан Антов. Това са Румен Петков - зам.-председател на националното ръководство на АБВ, Красимир Иванов - доскорошен зам.-областен управител на Плевенска област, Поля Томова, Цветан Антов и Павлина Антонова.

„За нас това означава, че усилията ни са оценени достойно от ръководството на партията, тъй като след проведените вече Евроизбори, парламентарни и местни избори, се утвърдихме с добри резултати, като и в трите вида избори сме в тройката на нациионално ниво". Това каза Цветан Антов като подчерта, че сега основната цел са президентските избори и стремежът на АБВ ще е да увеличи гласовете в област Плевен.

Антов коментира още, че в местния парламент АБВ стои доста стабилно. „Отстояваме политиките и ангажиментите, които сме поели в предизборната борба на местните избори като се съобразяваме с националната политика на партията", каза още той.
Съвсем скоро АБВ ще започне открити приемни с гражданите на община Плевен, за които ще бъде изготвен подробен график.