/ ОСО-Плевен

Денят на Европа е посветен на мира и обединението и ученици от четири образователни институции обединиха усилия за общи изяви. 

Със спортен турнир ученици в Плевен отбелязаха Деня на Европа

На 8 май младежите от Общоградско средношколско общежитие /ОСО/ играха спортсменски и заеха вторите места във футболен турнир по тенис на маса, съвместна инициатива на директорите на ОСО-Плевен, СУ „Георги Бенковски“, ПГМХТ и ПГХВТ „Луи Пастьор“.

Наградите връчиха председателят на ОбС-Плевен Мартиин Митев и неговият заместник - Петя Василева, Владислав Монов - общински съветник и Румен Мотовски-боксьор, които бяха официални гости на мероприятието.

ОСО-Плевен

На 9-ти май в Регионалния исторически музей в чест на Деня на Европа, премериха сили учениците от Общоградско средношколско общежитие, ПГМХТ и ПГХВТ „Луи Пастьор“, като показаха знания по Гражданско образование във викторина, инициирана от г-жа Веселка Лилова – директор на ОСО и организирана от колектива на общежитието. 

ОСО-Плевен


България е част от голямото европейско семейство, но е единствена, неповторима - наша родина, това засвидетелстваха народните песни и танци, които изпълниха залата. На събитието бяха представени и велики българи, познати в Европа и света. Мартин Митев и Петя Василева поздравиха участниците за добрата инициатива и пожелаха още много успешни съвместни изяви.

ОСО-Плевен