НУ„Христо Ботев- Плевен тържествено изпрати своите четвъртокласници
НУ„Христо Ботев- Плевен тържествено изпрати своите четвъртокласници / hr.botev

На 29 май в НУ „Христо Ботев" - Плевен от 9:00 часа тържествено бяха изпратени четвъртокласниците от випуск 2015 г., които през годините показаха високи резултати и отлично се представиха на НВО.

НУХристо Ботев" Плевен тържествено изпрати своите четвъртокласници
netinfo

От 10:00 часа четвъртокласниците получиха в зала „Катя Попова" и своите Удостоверения за завършен начален етап на основното образование.

НУХристо Ботев" Плевен тържествено изпрати своите четвъртокласници
netinfo

Впечатляващи са резултатите по математика на Йоан Руменов Василев и Валентин Митев по шахмат и на Вокална група „Ботевци пеят" към НУ„Христо Ботев" с ръководител Валентина Николова, които завоюваха множество награди през учебната година.

Училището може да се похвали с работата си по проекти като Проект УСПЕХ, Модернизация на училищната база, Чиста околна среда, Национална програма „ИКТ в училище" и като домакин на Европейско кенгуру, Spelling bee и други.

Всички стаи са обновени и разполагат с мултимедия, и интернет, обновена компютърна зала, интерактивни дъски, подобряващи качеството на обучение в училището.

Стаите са ремонтирани, сменена е подовата настилка с ламиниран паркет, подновени са чиновете, масите и столовете.
Построена е нова зелена класна стая в двора на училището, която по график учениците ежедневно използват в своите занимания.
Училището разполага с модерен логопедичен кабинет.