zelenogorski
zelenogorski / dariknews.archive
„Коалиционният партньор на ГЕРБ - "Обединени патриоти" ще имат съдбата на разпадналия се десен Реформаторски блок“. Това каза в студиото на „Още от деня“ зам.-председателят на Движение „България на гражданите“ Найден Зеленогорски.
Относно „скритите знаци“ от доклада за мониторинга на Европейската комисия, Найден Зеленогорски каза:
„В правителствените среди имаше очаквания той да отпадне сега, но това не се случи. Дяволът е в детайлите, нужно е време, за да може докладът да бъде прочетен внимателно от експерти, важно е и дали по повдигнатите обвинения ще се стигне до присъди. Освен това, медийната среда за пръв път е намесена в този доклад“.
Зеленогорски коментира още, че коалиционният партньор на ГЕРБ - "Обединени патриоти", ще има съдбата на разпадналия се десен Реформаторски блок.
„Съдбата на Реформаторския блок застига "Обединени патриоти" с още по-голяма тежест и бързина. Така или иначе, ГЕРБ винаги е работил за това да освободи цялото пространство за себе си и според мен това ще бъде един от големите проблеми. Единствено голям десен проект може да разбие монопола на големите партии в България“, каза Найден Зеленогорски.