Любомир Петков: Плевенският спорт се нуждае от стратегия
Любомир Петков: Плевенският спорт се нуждае от стратегия / netinfo

Тук всяка събота за мен е празник, каза в зала „Балканстрой" кандидатът на БСП за кмет на Плевен Любомир Петков. Той сподели, че като бивш баскетболист по традиция не пропуска мач и с удоволствие изгледа срещата между "Спартак" /Плевен/ и "Лукойл". Любомир Петков подчерта, че плевенският спорт се нуждае от стратегия и е жалко, че тя се прави от хора, които са били освободени по физическо като малки, а не от хора, които усещат спорта и като емоция, и като начин на живот.

Плевенският баскетбол заслужава да се върне отново в учебните заведения и онези празни в момента училищни дворове с унищожени площадки пак да започнат да възстановяват стария си облик по начина, по който аз ги помня от моето детство, каза кандидатът за кмет на БСП. Той допълни, че този прекрасен спорт заслужава да се върне и в Спортното училище, където се изгражда високото спортно майсторство. За да може този отбор и тази зала отново да посреща големи отбори и да се радваме по шампионски, подчерта Любомир Петков.

Любомир Петков: Плевенският спорт се нуждае от стратегия
netinfo

Представители на Младежкото обединение в БСП посрещнаха зрителите на баскетболния мач с картичка с надпис „Играем баскетбол пред огромен празен МALL", заявявайки по този начин нуждата от модерна спортна зала и повече спортни площадки в града.