Кръгла маса на тема Плевен-европейски център на Балканите провеждат в МУ-Плевен
Кръгла маса на тема Плевен-европейски център на Балканите провеждат в МУ-Плевен / dariknews.archive

На 26 ноември пред участниците в Кръгла маса на тема "Плевен-европейски център на Балканите", ще бъде представена концепция на иновативен модел за постигане на икономически и социален просперитет на Плевен и региона чрез разширяване, развитие и пълноценно използване на натрупаните значителни ресурси в сферата на здравеопазването.

Участници във форума ще са областният управител на Плевен, кметът на община Плевен, председателят на Общински съвет Плевен и заинтересовани представители на бизнеса.

Кръглата маса ще се проведе на 26 ноември 2015 г. от 14:00 часа в зала 106 на Ректората в Медицински университет-Плевен.

Събитието е инициатива на гражданска мрежа от 8 плевенски неправителствени организации, които споделят обща загриженост и отговорност за социалното и икономическо развитие на града и региона, подпомогнати от Института за регионални и международни изследвания - София.

Инициативата се реализира в партньорство и с активната подкрепа на Медицински университет Плевен.

Домакини на кръглата маса са проф. д-р Славчо Томов - Ректор и Чл. кор. проф. д-р Григор Горчев - Почетен ректор на Медицински университет Плевен.