Хващат наркоман два пъти за един ден
Хващат наркоман два пъти за един ден / netinfo

Наркоман е извършил грабеж в Плевен минути след като е бил освободен от полицията по образувано досъдебно производство за притежаване на наркотици. Това информират от пресцентъра на полицията. Мъжът е задържан от служителите на реда с ограбените вещи.

На 12 ноември по обяд на пътен възел ”Детелина” при изхода от Плевен в посока Русе, полицейски патрул спрял лек автомобил ”Ауди”, управляван от криминално проявен 26-годишен мъж от Левски. На предната дясна седалка в колата били намерени 19 пакетчета с хероин, които са иззети за лабораторни изследвания, а притежателят им е доведен в полицията за изясняване на случая. В досието си той има регистрация за извършена кражба в Левски. До 16.00 часа мъжът бил в Първо полицейско управление и срещу него е образувано досъдебно производство.

В следобедните часове в полицията дошла 56-годишна жена и разказала, че около 16.20 часа на улица ”Кайзерслаутерн” в Плевен е нападната от непознат, който издърпал дамската й чанта. Потърпевшата дала описание на външния вид грабителя и неговото облекло. Незабавно започнало разследване и минути след инцидента, пред заложна къща, е заловен извършителя – същият 26-годишен мъж от Левски, който доскоро бил в управлението.

Мъжът е задържан отново, за 24 часа. Материалите са докладвани в прокуратурата.