ГЕРБ-Плевен се включи в кампанията на BMW клуб България за подпомагане на пострадалите
ГЕРБ-Плевен се включи в кампанията на BMW клуб България за подпомагане на пострадалите / gerb.pleven

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ в Плевен Владислав Николов, придружен от членовете на общинското ръководство на партията - Йордан Грижов, Владислав Монов и Соня Йорданова посетиха шатрата за дарения, организирана от BMW клуб България в центъра на Плевен. Те се поинтересуваха, как върви кампанията и какъв е откликът сред плевенчани.

Паричното дарение, с което ГЕРБ Плевен изрази своята съпричастност с тежкото положение на хората във Варна и региона бе пуснато в запечатан плик в кутията за дарение от Владислав Монов, а депутатът Владислав Николов записа в списъка стойността на сумата, с която партията се включва в инициативата. „Не искаме да афишираме нито сумата, нито актът на съпричастност към сънародниците ни. Това е наш дълг първо като хора и после като политици", каза народният представител от ГЕРБ. Николов приветства инициативата и младите хора от BMW клуб България за тяхната солидарност към пострадалите. „Моментът е такъв, че всички трябва да помогнат", обобщи Владислав Николов.

"Събираме финансови средства, но и материални помощи-кухненски принадлежности, санитарни пособия, храни, които не изискват съхранение в хладилник. След това те ще бъдат предадени на БЧК, а финансовите средства ще бъдат преведени на посочената чрез Нова телевизия банкова сметка. БЧК ще разпредели събраните помощи сред нуждаещите се в пострадалите райони", уточни Огнян Симеонов -регионален представител на BMW клуб България за Плевен.

ГЕРБПлевен се включи в кампанията на BMW клуб България за подпомагане на пострадалите
netinfo

Шатрата се намира пред ДТ „Иван Радоев" до сряда от 16:00 до 20:00 ч. Младежите призоваха всички плевенчани да се включат в дарителската кампания.