Цветан Антов - Като кмет ще се грижа за всички квартали на града
Цветан Антов - Като кмет ще се грижа за всички квартали на града / abv.pleven

Като кмет ще се грижа еднакво за всички квартали на града. Това заяви пред жителите на квартал „Дружба" Цветан Антов. Той и кандидатите за общински съветници д-р Андрияна Александрова, Иван Дачев, Пламен Николов, Илиан Тодоров и Марио Стоянов обсъдиха с обитателите на квартала проблемите и възможностите за решаването им. Жителите на „Дружба" се оплакват най-вече от липсата на добра инфраструктура на квартала и от бездомните кучета, които обикалят около блоковете.

„В програмата на АБВ за управление на Плевен е залегнало приоритетно изграждане на тротоари, а тук виждам, че положение е трагично. Освен това имаме предложение за решаване на проблема с безпризорните кучета и изграждането на приют с голям капацитет, който може да ги поеме", заяви Антов.

Пред хората от квартала той очерта и пътищата за решаването на най-големият проблем на Плевен - обезлюдяването и безработицата.

Цветан Антов  Като кмет ще се грижа за всички квартали на града
netinfo

„Плевен има шансове да се измъкне от дупката, в която е натикан през последните 16 години и то от хора, които сега отново търсят вашето доверие. Аз не съм участвал в управлението на града и общината, за разлика от моите опоненти. Имам ясна визия за това какво трябва да се случи, за да тръгнем напред. Сред моите приоритети е плевенският строителен бизнес да строи Плевен. АБВ твърдо отстоява позицията си за АЕЦ - Белене, където ще има над 10 хиляди работни места. Относно бюджета на община Плевен ние смятаме, че трябва да има по-строг контрол върху разходването на средствата и по-справедливото им разпределяне по отделните пера", категоричен е Антов.

Жителите на „Дружба" заявиха, че са впечатлени от срещата и от фактът, че кандидат-кмет е отишъл при тях лично. Надявам се да ме подкрепите и с бюлетина 21 да оттласнем Плевен от дъното, каза Цветан Антов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!