Близо 300 фенове на рока аплодираха No more many more и Taking heed в Плевен
Близо 300 фенове на рока аплодираха No more many more и Taking heed в Плевен / iliana.info

Коледното парти, организирано на 22 декември от популярния актьор Веселин Плачков, бизнесмена Стефан Бурджев и Информационен център „ИЛИЯНА.ИНФО" в лицето на Ева Маринова, беше подарък за плевенчани.

Събитието се състоя в известния плевенски клуб „Ъндърграунд", където се събраха почитатели на рок музиката от всички възрасти, професии и с различни обществени интереси. Градусът на настроението достигна незапомнени висоти с разтърсващо добрите изпълнения на „No more many more" и "Taking heed", а най-силните овации бяха за последните хитове на групите „По един или друг начин" и „Искам(още време с теб)".

Музикантите забиха микс от незабравими рок парчета и вкараха до краен предел огън в кръвта на публиката, която отказваше да пусне от сцената своите любимци. Няколкото биса изобщо не бяха достатъчни за изгладнелите за стилни и качествени музикални събития зрители.

Двучасовият концерт на "No more many more" и "Taking heed" ще се запомни и с благотворителната кауза, която си постави. Освен че беше подарък за плевенчани, организаторите предложиха да се съберат средства за бедстващо многодетно семейство от село Горна Митрополия.

Само за минути импровизираната касичка започна да се пълни, а събраната сума ще бъде дарена днес на фамилията в нужда.