Бизнес семинар представя стъпки и програми за работа с Китай
Бизнес семинар представя стъпки и програми за работа с Китай / archiv.DarikNews

Българо-китайската търговско промишлена камара, съвместно с Българската търговско промишлена палата, организират серия от бизнес семинари на тема: „Практически стъпки и оперативни програми за работа с Китай" за насърчаване на малките и средните предприятия в 26 града на страната.

Своеобразното бизнес турне тръгна от Видин и Пловдив на 28 май и за област Плевен ще се проведе на 30 май - четвъртък, от 15:00 часа, в зала "Плевен" на Областна администрация.

Срещата ще има не само информационен характер за актуалните възможности за работа с Китай, а ще цели и набирането на конкретни проекти за инвестиции от азиатската страна, както и предоставяне на съвети и полезна информация за улесняване и увеличаване на стокообмена и възможностите за промотиране на сектора туризъм между България и азиатския икономически гигант.

Предвид възможностите, които могат да бъдат използвани в интерес на бизнеса, областният управител Иван Новкиришки е поканил кметовете на общини и представители на бизнеса от областта да вземат участие в семинара.