7 многопрофилни болници са подписали с РЗОК
7 многопрофилни болници са подписали с РЗОК / netinfo
628 са сключените договори за 2007 г. между изпълнители в област Плевен и РЗОК. Това информират от здравната каса.

Контрактите с общопрактикуващи лекари са 242, като само четири от тях са с групови, останалите са с индивидуални практики. В областта на специализираната извънболнична медицинска помощ са сключени 67 договора със специалисти, 7 договора с диагностично-консултативни и 10 медицински центрове.

6 са договорните отношения със самостоятелни лаборатории в област Плевен. Общо за дентална помощ броят на договорите за настоящата година е 177. Към момента РЗОК Плевен работи по 95 договора с аптеки. 18 са сключените договори за дейност през 2007 г. между касата в Плевен и лечебни заведения за болнична помощ. 7 са с многопрофилни болници за активно лечение в областта, в това число Университетската болница в Плевен.

Един е сключеният договор със специализирана болница за вътрешни болести, долекуване, продължително лечение и рехабилитация, един с ведомствена болница, девет контракта с диагностично-консултативни центрове с разкрити легла за наблюдение до 48 часа, в това число 5 за изпълнение и на високоспециализирани дейности.