/ ГЕРБ
От 29 октомври членове и приятели на структурата на Жени ГЕРБ в Ловеч помагат като доброволци в МБАЛ – Ловеч.

„Като човек, работил и като социален работник, и като санитарен инспектор, мой човешки и професионален дълг е да се отзова на призива за помощ и се включа като доброволец в работата на болницата в Ловеч. Лекарите, медицинските сестри, санитарите работят денонощно вече месеци, имат нужда от подкрепа и помощ. И апелирам всеки, който може, да помогне както може", сподели решението си Галина Бочева.

Тя и още четирима доброволци с осигурени от лечебното заведение лични предпазни средства и дезинфектанти, почистват входовете на болницата, коридори, площадки, парапети, стълбища и всички общи пространства.

Общинският съветник от ГЕРБ – Троян Красимир Батолов и Радослав Чолаков и Момчил Акимов от местната структура на партията, по идея на народния представител от ГЕРБ-Троян Иван Миховски осигуряват от 9 ноември обяда на лекарите, медицинските сестри и целия медицински екип от Белодробната болница.

ГЕРБ

„Ние го приготвяме всеки ден с голяма благодарност, за да им даваме сили и да знаят, че имат благодарни приятели", категорични са от „отбора на добрите", както ги наричат хората, защото това не е първата доброволческа инициатива на ГЕРБ – Троян.

ГЕРБ