Ръководството на БФС- София на среща с футболните съдии в Кюстендил
Ръководството на БФС- София на среща с футболните съдии в Кюстендил / netinfo
Работна среща с футболните съдии от Кюстендилска област имаха председателят на Зоналния съвет на БФС- София Валентин Чакъров и председателят на Съдийската комисия за Зона- София Костадин Стоичков. Срещата откри председателят на Областния съвет на БФС- Кюстендил Евгени Йорданов.

Валентин Чакъров пожела успех на всички съдии и делегати на БФС в предстоящия нов сезон в Трета Югозападна лига, който стартира на 12 август и в първенствата от детско- юношеския футбол. Ръководството на БФС- София ще посети всички областни центрове в югозапада.

Основна тема бе квалификацията и развитието на футболните съдии, за която говори новият председател на Съдийската комисия Костадин Стоичков. Футболните съдии от област Кюстендил бяха запознати и с критериите за израстване в ранглистите на БФС. Целта е подготовката на млади хора, които да натрупат опит и показвайки качества да бъдат в професионалния футбол до 28- годишна възраст. Разбира се много се разчита и на опитните съдии, доказали качествата си във времето, като Младен Пенев.

Футболните съдии от област Кюстендил
netinfo

Футболните съдии от Югозападна България днес покриват физическите нормативи и са на обучителен семинар, който ще завърши с изпит- тест, в базата на НСА в София.

На работната среща присъстваха инструкторът на БФС за областта Огнян Пешев, членът на Съдийската комисия към Зона- София Йонко Гергов и председателят на Съдийската комисия за област Кюстендил Владимир Владимиров.

Футболните съдии от област Кюстендил
netinfo

В ранглистите от професионалния футбол са Димитър Стоилов- асистент в Първа лига; Ивайло Младенов- ръководещ в U17/ U19; Стоян Стоянов- асистент в U17/ U19.
Младен Пенев и Емилиян Антонов са двамата ръководещи съдии от областта в Трета Югозападна лига, асистенти в Трета лига са- Калоян Кацаров, Николай Спиридонов, Красимир Кирилов, Васил Байрактарски и Васил Пархоменков. Срещи от детско- юношеския футбол в Зона- София ще ръководят Владислав Борисов, който ще бъде и един от наблюдаваните от комисията съдии, Любомир Терзийски и Радослав Илиев. Асистенти са Александър Александров, Антонио Антов и Марио Данаилов.
В ранглистата на съдиите в област Кюстендил са и две дами- Гергана Бонева и Ивана Митрева.
До 11 август се набират и молби за включване в курса за футболни съдии, който организира БФС- Кюстендил. За информация, в офиса на
 
Дарик- Кюстендил