Събраха 300 лв. от благотворителната великденска инициатива „Дете с добра душа
Събраха 300 лв. от благотворителната великденска инициатива „Дете с добра душа / Община Бобов дол

Приключи благотворителната великденска инициатива на децата от ЦДГ „Миньор", гр. Бобов дол „Дете с добра душа", за лицата с психични разстройства в ЦНСТ в с. Мламолово, община Бобов дол. Тя се проведе под патронажа на кмета на община Бобов дол - адв. Елза Величкова. Кампанията набра средства, в размер на 300 лв., от продажба на великденски картички за 1 лв., изработени от малчуганите в детската градина.
Даренията и подаръците бяха поднесени на Велики четвъртък от директора на ЦДГ „Миньор", представител на родителския съвет и представители на Общинска администрация Бобов дол.

Събраха 300 лв. от благотворителната великденска инициатива Дете с добра душа
netinfo


„Надяваме се, че всеки от вас ще приеме този мъничък жест, донесли сме неща за всеки, яйцата са боядисани току-що от децата от детската градина с много поздрави", заяви директорката на ЦДГ „Миньор" - Добринка Тръпкова.
С огромно вълнение и радост живущите в ЦНСТ получиха торбичка, в която имаше: долнище анцуг, тениска, чорапи, кроасан, кафе и по една великденска картичка от децата. Освен тях центъра получи и хранителни продукти, агнешко месо, домашни яйца, козунаци, безалкохолни напитки и др., част от които са дарение от ЕТ „Георги Вълчев", гр. Бобов дол, ЕТ „Зара - 2009", гр. Бобов дол и бирена борса „Рай-ЮВ", гр. Дупница.

Събраха 300 лв. от благотворителната великденска инициатива Дете с добра душа
netinfo


Директора на ЦНСТ в селото - Петър Христов, благодари на всички за милия жест и каза, че това е признак за зрялост на едно общество да приеме различните. „Благодаря, че възпитавате малките хора, които ще са нашето бъдеще в толерантност и добро отношение към околния свят". Той връчи Благодарствени писма на кмета на общината, директора на детската градина и родителския съвет.
За да изкажат своята благодарност и признателност на всички за радостта, която им донесоха, двама от настанените в центъра - Иван и Нели поздравиха присъстващите с кратка музикална програма.
Колективът на ЦДГ „Миньор" и Общинска администрация Бобов дол благодарят сърдечно на всички за съпричастността, с която се включиха в тази благородна кауза: деца, родители, учители и служители на ОбА, РУ на МВР, РСПБЗН, ЕТ „Георги Вълчев", гр. Бобов дол, ЕТ „Зара - 2009", гр. Бобов дол, бирена борса „Рай-ЮВ", гр. Дупница и граждани на община Бобов дол.