Схватки в Сапарева баня, жребии за Купа БФС
Схватки в Сапарева баня, жребии за Купа БФС / Влади Владимиров

Детският тим на „Велбъжд"  и отборът юноши младша възраст постигнаха две категорични победи над връстниците си от "Миньор"- Бобов дол. Децата бяха повече от убедителни и спечелиха с резултат 8:0 на ст. „Странджата". Головете отбелязаха - Владислав Тасков, Николай Шияков и Роберто Веселинов по 2, Георги Стоев и Александър Станков.

Юношите младша възраст на „Велбъжд" записаха победа над „Миньор" с 4:0, след голове на Емилио Георгиев - 2, Тедислав Славейков и Денис Личина.

Двубоят между юношите младша възраст на "Германея" и „Бузлуджа" в Сапарева баня е прекратен в 21- та минута, заради конфликт между състезатели, треньори и родители. Детският тим на „Бузлуджа" надигра „Германея" с 1:4.

В класирането при децата води отборът на "Бузлуджа" с 15 точки, пред "Миньор" с 12, "Марек" и "Велбъжд", с по 9 точки.

При юношите младша възраст, след 5 изиграни кръга на първо място е "Велбъжд" с 12 точки, пред "Марек" и "Миньор", с по 7 точки.

Теглен бе жребия за турнира за Купата на БФС. Съперници на отборите от школата на "Велбъжд" са "Чавдар"- Етрополе, при родените 1994 г. и "Левски- Раковски", при родените 1996 година. Срещите са утре в Етрополе и в Кюстендил, а реваншите са на 12- ти октомври.

"Бузлуджа" посреща "Славия", при родените 1998 г. и гостува на "Левски", при родените 1996 г.