Ралица Митрева е №1 на Аеробик фест
Ралица Митрева е №1 на Аеробик фест / netinfo

Ралица Митрева от спортен клуб "Тонус"- Кюстендил спечели "Аеробик Фест" в София. Тя издържа най- много време, спазвайки точно упражненията на инструкторите, във възрастовата група над 15 години.
В отборното класиране, "Тонус" в състав: Силвия Миткова (капитан на отбора), Росица Милева, Елица Милева и Деница Милева, се представи моного добре и се класираха на пето място. Представителите на кюстендилския клуб бяха общо 9.

Ралица Митрева е №1 на "Аеробик фест"
netinfo

Михаил Лучански, който е състезател по спортна аеробика, се класира на седмо място в индивидуалната надпревара, а Мириана Стоянова - на десето място. Кристиана Цветкова и Надежда Петрова останаха извън първите десет, но и те се представиха достойно.
„Конкуренцията беше голяма, всички показаха издръжливост и играха с настроение. Предполагам, че победата си дължа на прецизността на изпълнение, което е резултат от това, че бях състезател по спортна аеробика като ученичка. Благодаря на моите треньори Галя Миткова-Миладинова и Соня Александрова. Този успех дължа на тях, тренирала съм при най-добрите", каза шампионът Ралица Митрева.

Ралица Митрева е №1 на "Аеробик фест"
netinfo