Първо място и купа за Виктор Атанасов от ТК "Осогово Елит" гр. Кюстендил
Първо място и купа за Виктор Атанасов от ТК "Осогово Елит" гр. Кюстендил / netinfo
Виктор Атанасов ТК "Осогово Елит", гр. Кюстендил  спечели първото при момчетата на Регионален турнир за момчета и момичета до 10 г. в София. Надпреварата от календара на БФТенис се проведе на кортовете на ТК "Диана", гр. София. В състезанието взеха участие 44 деца /27 момчета и 17 момичета/. Първа при момичетата стана Валерия Гърневска от ТК "Българов", гр. Габрово. В турнира участваха клубове от София, Плевен, Бургас, Шумен, Дряново, Благоевград, Габрово.

В рамките на 3 дни поради дъждовете се проведе състезанието, в което взеха участие трима състезатели на ТК“Осогово-Елит“ . Момичетата Алена Николова и Надежда Янчева се класираха съответно на 8 и 12 място от 17 участнички . Виктор отново беше на висота и безапелационно взе първото място от 27 момчета като на финала победи с 4:0 Александър Стефанов ТК "Вектор Тенис Спорт", гр. София.

Тренировките продължават на двата корта на ул. Илинден №7 като предстоят още 4 турнира до края на сезона.
Следващото отговорно състезание на младите спортисти ще бъде на ТК "Левски", гр. София като класиралите се на първо място, добиват правото да играят на финалите на турнира "CHAMPIONS BOWL" от 09 до 16.09.2018 год. в Умаг, Хърватия. 
 
Дарик- Кюстендил