/ netinfo
Номинации за нов председател, организационен секретар и членове на ръководството направиха общинските структури на ГЕРБ в Бобов дол и Рила.
 
По време на отчетно-изборното събрание в Бобов дол общинският ръководител Росица Борисова отчете дейността на организацията от 2015 г. досега. Борисова анализира изборните резултати на ГЕРБ в Бобов дол, посочи и различните инициативи, организирани и проведени от политическата сила, с обществена, социална и  културна насоченост. Отчети също така бяха представени от председателя на Младежи ГЕРБ Десислава Александрова, както и от Мая Спасова – общински съветник от групата на ГЕРБ в местния парламент.
 
Гости на отчетно-изборния форум в Бобов дол бяха народният представител Радослава Чеканска и общинският лидер на ГЕРБ в Кюстендил Виктор Янев.
 
Осем номинации направиха присъстващите за членове на общинското ръководство на партията в Бобов дол и по три за председател и организационен секретар. Росица Борисова отново бе номинирана за общински координатор. Номинации получиха още Мая Спасова и Борис Дашков. Номинираните за организационен секретар бяха Ивета Лазарова, Румяна Васева и Борис Дашков.
 
Отчетно-изборно събрание проведе и общинската структура на ГЕРБ-Рила. Освен издигнатите номинации, по време на събранието бяха направени отчет на дейността организацията и анализ на изборните резултати от 2015 г. досега. Това направи настоящият председател Иван Владимиров.
 

ГЕРБ
netinfo


Той отбеляза, че ПП ГЕРБ стои добре в община Рила, има категорично мнозинство в местния Общински съвет и убедително преизбран кмет. На отчетно-изборния форум присъства и кметът на Рила Георги Кабзималски.
 
По три бяха направените номинации за общински координатор, организационен секретар и членове на ръководството. За председател номинации получиха Иван Владимиров, Йорданка Пейчева-Коларска и Диана Иванова. Номинирани за организационен секретар от присъстващите бяха Надя Каралийска, Йорданка Мазникова и Асен Гаврилов.
 
Новите ръководства на ГЕРБ в общините Бобов дол и Рила предстои да бъдат утвърдено окончателно след решение на Изпълнителната комисия на партията.