/ Дарик-Кюстендил
Почетен плакет за най-големият дарител на литература получи от Община Кюстендил изпълнителният директор на Торготерм Бойко Недялков. Наградата му бе връчена от кметът Петър Паунов и председателя на ОбС Михаела Крумова.
 
Поредно дарение от книги от фирма “Торготерм” в навечерието на 24 май (СНИМКИ)

“Бойко Недялков е един от най-големите инвеститори в Кюстендил. Той има енергията и духа да дарява книги на библиотеки и читалища, което му прави изключителна чест, защото без духовност и четене на литература, няма как да запазим духа си. Възхищавам се на такива хора, които успяват в забързаното си ежедневие да намират време за култура”, заяви Михаела Крумова.

Община Кюстендил отличи с почетен плакет Бойко Недялков
Дарик- Кюстендил
 

“Аз не съм от Кюстендил, но от 2005 г. съм гражданин на Кюстендил. С изключителна енергия се опитвам да направя, така че нашият град да става най-добрият град за живеене.

Кюстендил е град, който обича книгите (СНИМКИ)

Ние не даряваме само на библиотеки и читалища, но и подпомагаме Майските  музикални дни, фолклорни празници и различни фолклорни инициативи. Сега се опитвам да направя нещо за децата на Кюстендил, първо занималня за децата на нашите служители и ако е успешна, ще я отворим за всички деца от града”, заяви Бойко Недялков.
Дарик- Кюстендил