Областните лидери на ГЕРБ на открита среща с дупничани
Областните лидери на ГЕРБ на открита среща с дупничани / ПП ГЕРБ

Избори за ЕП 2014

Областното ръководство на ПП ГЕРБ откри предизборна шатра и организира мобилна приемна в центъра на Дупница. За предстоящия евровот на 25 май, лидерите на ГЕРБ избраха открития диалог с гражданите и дискутираха с тях актуални проблеми. Само за час предизборната шатра привлече десетки дупничани, които се запознаха с кандидатите от листата на ГЕРБ и получиха рекламни материали, свързани с евровота. Народният представител Кирил Калфин, общинският ръководител на партията в Дупница Ивайло Константинов, организационните секретари на ГЕРБ-Кюстендил и Дупница - Емил Гущеров и Крум Милев, лидерът на партията в Сапарева баня - Калин Гелев, зам.-кметът Красимир Георгиев, заедно с общински съветници от ГЕРБ, обсъдиха с гражданите актуални проблеми и въпроси.


Областните лидери на ГЕРБ на открита среща с дупничани
netinfo

"Дупница е едно важно място, откъдето тръгват много събития. И сега мисля че, оттук ще тръгне падането на този кабинет. Хората знаят, че това правителство трябва да си отиде, защото единственото, с което се справят са лъжите и обещанията", заяви на откриването на предизборната шатра в Дупница народният представител Кирил Калфин. "Всички, с които се срещнах днес са категорични, че това е срам за България и не трябва да продължава. Срам, че това правителство лъже собствения си народ. Срам, че позволява да се изготвят законопроекти в чужди фирми, които отново да управляват олигархически България. Виждате какво се случва в енергетиката. Затова и от ГЕРБ искаме вот на недоверие за този сектор", допълни Калфин. Обещаните 250 хил. работни места, увеличаването на заплати и пенсии - не се случиха, напротив - залъгват се хората и им се хвърлят трохи, коментира още народният представител. Това, което се дава на хората не е от инвестиции, не е от развитие на икономиката, а е от кредити. Заемите вече надхвърлят 7млрд., а тези заеми трябва да ги връщат нашите деца и внуци, подчерта депутатът от ГЕРБ. Той напомни, че направеното в управлението на ГЕРБ - изграждането на магистрали, пътища, детски градини, училища, в момента се лансира и от ДПС. „Те казват, че всички тези неща трябва да се развиват и в малките населени места, т.е. ние дадохме правилната посока, в която трябва да се върви. Допуснахме грешки, осъзнахме ги и си взехме поуки, и можем да вървим напред, каза още Кирил Калфин. „Смятам, че след падането на това правителство ще се случат добри неща, добри години ще има за България", изрази увереност народният представител.

Областните лидери на ГЕРБ на открита среща с дупничани
netinfo

„Партия ГЕРБ винаги е водила открита политика, винаги сме се срещали с хората и сме се вслушвали в гласа им, и тази приемна го доказва - на открито, каквито сме ние", коментира лидерът на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов. Дупничани заявиха своята подкрепа на предстоящия евровот за ГЕРБ с номер 18 в бюлетината, и пожелаха убедителна победа.

Областните лидери на ГЕРБ на открита среща с дупничани
netinfo

Купуването и продаването на гласове е престъпление.